Bemutatkozás

Cégünk a hazai viszonyok között egyedülálló, több évtizedes tapasztalattal és képességekkel rendelkezik a mozgásszervi segédeszközök, rehabilitációs segédeszközök tervezése, gyártása valamint a kapcsolódó szolgáltatások biztosítása területén.

Társaságunk stratégiájának középpontjában a termékeket használó, fogyatékkal élő emberek életének megkönnyítése áll. Alapvető küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk  gyártott és forgalmazott termékekkel a lehető legteljesebb élet elérését biztosítsuk a mozgásában korlátozott személyek
számára, valamint hogy hozzásegítsük őket az esélyegyenlőség, az önálló élet megteremtéséhez az élet valamennyi területén. Ezért is bővítjük folyamatosan a termékpalettánkat kiváló minőségű, korszerű, egyedi igényeknek megfelelően kialakított segédeszközökkel. (B-4215 termékcsalád, gyerekkocsik, betegemelők, állító-kerekesszékek).

A vállalat fő profilja elsődlegesen mozgáskorlátozott és mozgásszervi sérült emberek mozgást segítő ellátásának körébe tartozó gyógyászati segédeszközök és speciális használati eszközök gyártása, forgalmazása, javítása. Alaptevékenység tehát a csonkolt, a mozgáskorlátozott, a mozgásszervi elváltozásokban szenvedő emberek részére olyan testközeli vagy testtávoli gyógyászati segédeszközök szolgáltatása, amelyek lehetővé teszik számukra a mozgást, a segítő családi közösségbe, a munkaközösségbe való visszatérést.

Kereskedelmi franchise és javító-szervizelő partnereinkkel gyakorlatilag az ország egész területét lefedjük. A pontos címlistát a Kapcsolat menüpontra kattintva érheti el, ahol a kiskereskedelmi partnereink menüpont alatt találja azon üzletek listáját, melyekben termékeinket megvásárolhatja.

Az Újpesti mintaboltunkban gyógyászati segédeszköz forgalmazás és szervizelés is üzemel, itt szeretettel várjuk segítséggel élő embertársainkat, és mindenkit, aki fontosnak érzi egészsége megőrzését, közérzete javítását, az egészséges jövőről való gondoskodást. A mintabolt címe ITT található.

Partnereink többsége a helyi kórházak érintett osztályainak orvosaival szoros munkakapcsolatban fejtik ki tevékenységüket. Az ilyen, úgynevezett TEAM munkában történő segédeszköz ellátás, melyben jelen van az irányító szakorvos mellett a műszaki-technikai szakember, a gyógytornász, esetenként a pszichológus vagy egyéb szükséges egészségügyi szakember is, a beteg javát szolgálja, mivel ellátásában a különböző területek szakemberei együttműködve állapíthatják meg a beteg egyedi igényeinek és szükségleteinek legjobb és  legmegfelelőbb megoldást.